Отзиви във Facebook

Бих искала да споделя моята благодарност към професор Юрий Анастасов и целият му екип. Страхотен екип, накараха ме да се почувствам уютно и без грам съмнение,че съм в сигурни ръце. Професор Анастасов е изключителен професионалист на който бих се доверила и занапред. Благодаря ви от сърце!

star star star star star
Nora Kancheva

Une clinique dernier cri, dans laquelle le Professeur Youri Anastassov apporte et distille son savoir-faire. Grand spécialiste de la chirurgie maxillo-faciale, unique Professeur en Bulgarie dans ce domaine, il est devenu l’une des sommités de la spécialité en Europe.

star star star star
Didier Parsy

Прекрасно място с прекрасни хора! Страхотен екип,който те кара да се чувстваш като у дома! Усмихнати,приветливи и всеотдайни професионалисти! Големи благодарности и поздравления за проф.Юрий Анастасов и целия екип,за слънчевия и уютен престой в Kalesthetica! Успех във всички начинания!

star star star star star
Maria Ateva

Невероятен екип и атмосфера абсолютна чистота в клиниката а професор Анастасов уникален професионалист и човек а безценната му съпруга доставя нероятен домашен уют. Благодаря от все сърце за грижите.

star star star star star
Veneta Dimitrova

Проф. Анастасов е уникален, изключителен специалист, на който човек може да се довери независимо къде и кога - той ще отговори с разбиране!

star star star star star
Plamen Mitev

Центърът е уникално направен със много труд и вкус,а професор Юрий Анастасов е един истински магьосник в неговата област. Не само като доктор но и като човек той е супер разбран,добронамерен, учтив,принципен....нямам достатъчно думи да го опиша. Бих му се доверил изцяло и съм го правил. С ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ за ПРОФЕСОР ЮРИЙ АНАСТАСОВ

star star star star star
Emil Surchelov

We love Dr Yuri Youri Anastassov👏👏👏👏

star star star star
Kiki Hatzi

Отзиви в Google