Отзиви във Facebook

Прекрасно място с прекрасни хора! Страхотен екип, който те кара да се чувстваш като у дома! Усмихнати, приветливи и всеотдайни професионалисти! Големи благодарности и поздравления за проф.Юрий Анастасов и целия екип, за слънчевия и уютен престой в Kalesthetica! Успех във всички начинания!

starstarstarstarstar
Maria Ateva

Невероятен екип и атмосфера абсолютна чистота в клиниката а професор Анастасов уникален професионалист и човек а безценната му съпруга доставя нероятен домашен уют. Благодаря от все сърце за грижите.

starstarstarstarstar
Veneta Dimitrova

Une clinique dernier cri, dans laquelle le Professeur Youri Anastassov apporte et distille son savoir-faire. Grand spécialiste de la chirurgie maxillo-faciale, unique Professeur en Bulgarie dans ce domaine, il est devenu l’une des sommités de la spécialité en Europe.

starstarstarstar
Didier Parsy

Проф. Анастасов е уникален, изключителен специалист, на който човек може да се довери независимо къде и кога - той ще отговори с разбиране!

starstarstarstarstar
Plamen Mitev

Центърът е уникално направен със много труд и вкус,а професор Юрий Анастасов е един истински магьосник в неговата област. Не само като доктор но и като човек той е супер разбран,добронамерен, учтив,принципен....нямам достатъчно думи да го опиша. Бих му се доверил изцяло и съм го правил. С ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ за ПРОФЕСОР ЮРИЙ АНАСТАСОВ

starstarstarstarstar
Emil Surchelov

We love Dr Yuri Youri Anastassov👏👏👏👏

starstarstarstar
Kiki Hatzi

Отзиви в Google