Добре дошли в Калестетика заглавно изображение Добре дошли в Калестетика заглавно изображение

Добре дошли в Калестетика

Добре дошли в нашата клиника! В следващите няколко кадъра ще Ви представим всяко кътче на нашето модерно медицинско заведение, където предлагаме висококачествени медицински услуги на нашите пациенти.

Нека започнем с входната зона - едно от първите места, където нашите пациенти и гости се запознават с атмосферата на МДЦ Калестетика. Тук ще забележите удобната рецепция, където нашите администратори ще Ви посрещнат и ще Ви помогнат с необходимата информация. Последващите кадри ще Ви покажат някои от нашите кабинети за преглед и диагностика, оборудвани с модерна техника и удобни за пациентите.

Следващото място, което искаме да Ви покажем, е нашите лекарски кабинети. Тук нашите лекари, специализирани в различни области, работят заедно, за да предоставят на пациенти всички необходими медицински грижи. Създали сме приятна атмосфера за нашите пациенти, за да се чувстват удобно и спокойно по време на консултацията. В кабинетите ще намерите всички необходими уреди и инструменти за прегледите и диагностиката.

Манипулационните кабинети са мястото, където нашите лекари и медицински сестри извършват различни процедури и манипулации, по време на престоя и лечението.

Нашата операционна зала е едно от най-важните места в клиниката. Операционната зала е оборудвана с най-новите медицински инструменти и технологии, за да осигурим на нашите пациенти най-добрата медицинска грижа.

В пациентските ни стаи, нашите пациенти ще се чувстват като у дома си. Тук всичко е подредено, за да осигури максимален комфорт и спокойствие - ключови за бързо възстановяване. Всички стаи са оборудвани с необходимото обзавеждане, климатизация и телевизори за развлечение на пациентите.

Можете да посетите къта за отдих, който е идеалното място за почивка и релаксация. Тук ще Ви бъде осигурено спокойно и уютно място, на което можете да се отпуснете преди или след посещението при лекар.

Благодарим Ви, че разгледахте галерията на МДЦ Калестетика. Надяваме се, че тези снимки Ви дадоха представа за нашата прекрасна клиника. Винаги сме на разположение за въпроси и информация.