Медико-дентален център
Калестетика

МДЦ Калестетика e частно семейно извън болнично специализирано лечебно заведение, собственост на професор д-р Юрий Константинов Анастасов, дмн, който е и негов управител. Калестетика започна да се строи през 2010 година и се завърши през 2018, отваря врати за пациенти през януари 2019 година.

Разходка в снимки

Калестетика е разположена на 600 квадратни метра, има собствена сграда с модерно оборудване в село Калековец, ул. Цар Симеон първи №76 на 2км от магистрала Тракия и 10 км от град Пловдив.

Лекарите работещи към МДЦ Калестетика са пластични хирурзи, анестезиолози, ендокринолог и дентални лекари с профил орална хирургия. Освен на посочените телефони и електронен адрес, чрез сайта, заинтересованите могат да зададат електронно своите въпроси към професор Анастасов, да попълнят част от предварителната документация за да се улесни бъдещите взаимодействия.

Разходка в снимки

Информация за различните видове пластични операции снимковия материал с примери и цени за тези операции са от практиката на професор Анастасов . Калестетика е с отворени врати за работа на колеги учители, ученици и приятели.

Имате въпроси?

Повече информация можете да намерите тук
Галерия
Разходка в снимки Разходка в снимки Разходка в снимки Разходка в снимки Разходка в снимки Разходка в снимки
Вижте още