Медико-дентален център
Калестетика

МДЦ Калестетика e частно семейно извън болнично специализирано лечебно заведение, собственост на професор д-р Юрий Константинов Анастасов, дмн, който е и негов управител. Калестетика започна да се строи през 2010 година и се завърши през 2018, отваря врати за пациенти през януари 2019 година.

Калестетика е разположена на 600 квадратни метра, има собствена сграда с модерно оборудване в село Калековец, ул. Цар Симеон първи №76 на 2км от магистрала Тракия и 10 км от град Пловдив. Има и филиал в Пловдив, ул. Перущица №29 срещу МОЛ Пловдив.

Лекарите работещи към МДЦ Калестетика са пластични хирурзи, анестезиолози, ендокринолог и дентални лекари с профил орална хирургия. Освен на посочените телефони и електронен адрес, чрез сайта, заинтересованите могат да зададат електронно своите въпроси към професор Анастасов, да попълнят част от предварителната документация за да се улесни бъдещите взаимодействия.

Информация за различните видове пластични операции снимковия материал с примери и цени за тези операции са от практиката на професор Анастасов . Калестетика е с отворени врати за работа на колеги учители, ученици и приятели. Консултация в областта на пластичната хирургия професор Анастасов прави по уговорка и във филиала на адрес ул. Перущица №29 в Пловдив. За останалите медицински специалисти и дентални лекари консултациите се извършват по заявка в Калековец.

Имате въпроси?

Повече информация можете да намерите тук

Галерия

Вижте още
Професор Д-р Юрий Анастасов

Д-р Юрий Анастасов е роден в София през 1962 година. Син на професор Константин Анастасов, един от създателите на съвременната лицево-челюстна хирургия у нас и внук на Юрдан Анастасов, бивш Директор на Държавния институт за обществено осигуряване.

Учи прогимназия в Париж и завършва френска езикова гимназия в София, следва медицина в Мексико и завършва в София през 1986. Д-р Анастасов специализира две години Пластична хирургия в град Лил, Франция. От 1996 година е Началник отделение по Пластична и краниофациална хирургия в МУ-Пловдив. Д-р Анастасов е представител за България в европейската мрежа ЕВРОКЛЕФТ-ЕВРОКЛЕФТНЕТ, организира Европейски конгрес под егидата на Европейската Научна Фондация през 2013 и е домакин на Кост акция през 2015. През последните години д-р Анастасов участва в две КОСТ акции, няколко проекта по Еразъм – Фейс Валю, АЙХЕМ, Кътинг Едж и други.

Професор Анастасов е водещ пластичен хирург със значителен опит и в естетичната хирургия. От 2012 до 2016 е Председател на Българска Асоциация по Пластично-възстановителна и естетична хирургия – БАПРЕХ. Професор Анастасов има приноси са за организацията и лечението на лицевите аномалии у нас и чужбина. Той има над 100 публикации, два дисертационна труда, четири монографии (две на български език, една на испански и една на френски ). Д-р Анастасов има призната френска диплома за медицина, френска диплома за преподавател по Пластична хирургия – „maitre es sciences medicales“ , доцент от 2002 и професор от 2012 година. Владее френски, испански, английски език, има българско и френско гражданство.